![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah (c.c) hepimizin sonunu hayırlı eder inşallah.Bilgi için sagol.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | paylaşım için saol gerçekten kıyamet şah damarımızdan yakın bize Allah sonumuzu hayr etsin
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bunların hepsi günümüzde mevcut olan alametler yanlız daha kötüleri bizleri veya bizden sonrakileri bekliyor allah bizlere ve bizden sonrakilere yardım etsinn islam alimlerine göre alametler boyle devam ederse 100 yıl içerisinde doğal afetler sel deprem açlık çoğalacak daha sonraki 50 yılda büyük alametler ortaya çıkacak deccal,yecüc-mecüc ve sonrali 100 yıl içersinde kıyamet kopacaağı düşünülüyor. yanlız son 100 yıl öyle olucakki 1 günümüz 1 yıl gibi 1 yılımız 1 gün gibi gececek. allah hepimizi yardımcısı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok yakla$tı çoookk....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerçekten saol bilgilendirdiğin için allah bütün günahlarımızı affetsin bisi şeytanın zülmunden korusun
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |