![]() |
Alıntı:
Gönderdiğiniz resimleri eklemek beni çok mutlu etti. Kesinlikle haklısın Makbuleciğim.Birbirimizi unutmayalım inşallah... |
|
bi hafta daha bitti herkese hayırlı cumalar dualarınızda bizi de unutmyın hele benim bu aralar çok ihtiyacım var |
|
Cumamız Mübarek olsun İnşallah..Allah Ettiğimiz Duaları Kabul Eylesin inşallah.. |
Cumanız Mübarek Olsun Rabbim Yapacağımız Her Türlü İbadet ve Duaları Kabul Eylesin. |
Amiiinnn... |
Cumanız Mübarek Osun. |
Hayırlı Cumalar ;) |
http://img27.imageshack.us/img27/2343/bjkforum.jpg ALLAH'ım! Benligimin yaktıgı ateste yakma beni! Beni nefsime kul etme kul et nefsimi Sana! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin yetmem ben bana. Bilmedigimi bildir görmedigimi göster! Sen bildirmezsen bilemem göremem göstermezsen Gönlüme huzur gözlerime nur dizime derman ver! Sen "OL" deyince olur olmaz "OL" demezsen. Canana can cana canan kalbe ferman ver! Al iste ellerim uzattım sana! Ne olur ne olur bırakma beni bana! Sen bana yetersin yetmem ben bana! ALLAH'ım ellerimi bırakma! ALLAH'ım bırakma bizi Tut elimizi! [ A m i n ! ] Hayırlı Cumalar... |
Türkiye`de Saat: 18:47 . |