![]() |
Alıntı:
Uyarmak derken??? |
BIR GUN HZ. ALI (r.a.) IKINDI NAMAZINI KILAMADAN AKSAM OLUNCA,, BUNUN ACISIYLA KENDINI KAYALIKLARDAN ASSA ATAR,, BUNUN DUYAN HZ. MUHAMMED (s.a.v.) HEMEN YANINA KOSAR,, O AN HZ. ALI AGLAMAKTADIR,, HZ. MUHAMMED (s.a.v.) ONUNLA BERABER AGLAR VE DUA EDER, ONUN DUASININ ARDINDAN GUNES YENIDEN DOGAR, HZ. MUHAMMED; YA ALI BAK DAHA AKSAM OLMADI GUNES DAHA BATMADI KALK VE NAMAZINI KIL DER, ONUN SEVINCIYLE HZ. ALI KALKAR VE HEMEN NAMAZINI KILAR.. bunu bir kitapta okumustum,, burdada kendi dilimce anlatmaya calistim insallahh anlasilmistir.... |
teşekkürler canım böyle bilgileri herzaman bekleriz;) |
ne demek cnm herzaman |
ALLAH ŞÜKÜR NAMAZIMI KUILIYORUM 5 VAKİT AMA OKUL OLDUĞU ZAMANLAR MAALESEF.. NAMAZ KILIN İNSAN ÇOK FERAHLIYOR GERÇEKTEN OLMADI BİR DENEYİN |
haydi çocuklar aşı ya dan daha önemli bir mesaj haydi çocuklar namaza |
arkadaslar hani demissiniz ya herkesin seyi kendine,, hic kimse kimseyi zorliyamaz diye,, bizimkisi zorlamak degil bole paylasimlar yapilmazsa bilgiler paylasilmazsa sonumuz nice olur?? belki bu yazilarla nette kac kisi namaza basladi,, niyetimiz zorlamak degil bilgilendirmek,, hic degilse bir kisi bile olsa bu yaziyla namaza baslarsa bizde sevabini aliriz demi saygilar... |
küçüklüğümden beri başlıyorum, bırakıyorum..bu gidişle iflah olmam:( |
Alıntı:
|
sormayin yaw bi ara 5 vakitkiliyodum sonra ne oldu kilmadim slak kafam iste |
Türkiye`de Saat: 08:16 . |