![]() |
Alıntı:
|
insanlar en güzel bahaneleri namaz kılmamak için bulabiliyorlar ve maalesef bu bahanelerle kendilerini avutuyorlar nedir dinimiz islam yani müslümanız nerden belli nedir namaz dinin direği al direği binadan ne oldu yıkıldı dimi.. allah cümlemize hidayet nasip eylesin şükürler olsun namazımı kılıyorum EN GÜZEL VE MAKBUL OLAN İBADET ŞEKLİ GENÇLİKTE OLANDIR |
Alıntı:
sizin için herzaman dua edeceğim |
çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim ama maalesef şeytana uymaktan alamıyoruz kendimizi halbuki bir çoğumuz biliyoruz önce namaz kabir azabından kurtaracak namaz amel defterini temize çekecek namaz sırat köprüsünden kolay geçirecek namaz ve daha çok güzel şeye vesile duaların kabulüne...bir adamcağız yolculukta namaz vaktindedir ve şoföre rica eder mola verebilirmiiz namaz vakti der şoför sinirlenir ve kaza yaparsın ne acelen var der adam ii bir karşılık verir(YA BEN KAZA YAPAMADAN SEN KAZA YAPARSAN).. |
bende kılmıyorum çünküsü yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
oda ii olabilir ama bir cok namaz kilmayan kisi var kiladiklari zaman ne olcak onu bilmeleri daha ii bence,, tabi mukafatlarinida bilmeleri ii bu konuda ii bir arastirma yapim ben en iisi |
arkadaslar ALLAh huteala hepinize hidayet nasip eylesin sizin icin dua etcem bulundugunuz konumun farkinda olmaniz bile guzle bence daha derin dusununce bazi seylere baslamak daha kolay olcak bence,, icinizde olduktan sonra sorun yok bence :) olmadigi zaman supe edin... |
haklısın sanırım hayvandan farkımız kalmadı ! Bi yazı okumuştum deniyordu ki "bir domuz günde 30 kere Allah'ı tespih eder" Bugün hangimiz Allah'ı 31 defa tesbih ettik ??? |
dinimizde okadar cok kolaylik varki,, bize dunyalik seyler daha kolay gelior,, ahiretlik seyler hep zor gelior. nefis iste ustesinden gelmek icin ugrasmak lazim |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |