![]() |
Sehitlerimiz Icin!!! Lutfen Yorum Yapin!! arkadaslar Bildigiz Gibi Son Operasyondan Sonra Cok Sehit Verdik Diger bildigim Forumlardada Actim Bu Konuyu,, Gelin Sehitlerimiz Icin Bir Yasinde Biz Okuyalim,, Lutfen,, Onlar Bizim Icin Canlarini Hice Saydilar Onlara Bi Yasini Cok Gormeyelim.. Lutfen!!!!!!!! |
tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun... |
allah razı olsun kardeşim 1 yasin;i şerif benden mekanları cennet olsun |
ALLAh razi olsun kardesim saolasin.. yasin okunup bittiginde duasinida burda yapalim,, bakalim daha cikan olcakmi okumak isteyen.... okuyamiyanlarda 3 ihlas 1 fatihayi cok gormesinler sehitlerimize!!! |
hadi be arkadaslar yokmu baska?? sehitlerimiz bukadarinimi hak edior??? okumiycaksaniz hic degilse bir yorum yapin... sehitlerimize sahip cikin!!! |
yazik bir yorum kadar degerleri yokmus... cok yazik... bu konuyu bir sure daha tutacagim elbet aranizdan bir kaci cikacaktir... |
YÜCE ALLAHIM ŞEHİTLERİMİZİN MEKENINI CENNET EĞLESİN HEP BİRLİKTE AMİN DİYELİM KARDEŞLER |
amin kardesim amiiiiiiiiiin ALLAH HUTEALA RAZI OLSUN... |
allah rahmet eylesin allah ailelerine sabır versin... |
Allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun |
aminn yorumlariniz icin tsk ederim |
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun |
ALLAH Ailelerine sabır kendilerine rahmet yağdırsın... hepsine EL FATİHA... Cümlesine YASİN'i çok görmeyelim kolay iş değil yaptıkları... |
MEKANLARI CENNET OLSUN GERİDE KALANLARADA ALLAH SABIRLAR VERSİN |
mekanları cennet olsun inşallah daha fazla şehit vermeyiz |
Ben her namazımın arkasından zaten okuyorum.Kuran okuduğumda ailemden kaybettiklerimle beraber mutlaka şehitlerimize de dua ederim. Allahtan rahmet,ailelerine sabır diliyorum. |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |