![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Reali geçemezler derken aslında çoğu kulvarda geçtiler.Sadece borçlarda başkanın dediği gibi aksamalar var.Onlarıda hallettiği vakit geçmeyi bırak geri dönüyor olacak barca ![]() Realede devlet bütçesinden belli bi miktar paranın her dönem kasasına girdiğinide unutmayalım.BARCELONA nın böyle bi desteği yok oda BEŞİKTAŞIM gibi tek başına çıkmaya çalıştı ve başardılar inşallah yakında bizde başarıcağız...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bende bir Barça sempatizanı olarak Real Madridi savunan arkadaşlara sadece gülüyorum Real Madrid üç senedir bir hazırlık turnuvası bile kazanamadı ve su anda cok gerisinde kaldıkları Barceloanyı yakalamaya calısıyorlar Üstelik Real madrid tarıhinde devlet tarafından kollanmış ve hakemler sayesinde cok şampiyonluklar kazanmış bir takım ezikbahçeden hiç bir farkı yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Pakistanın nufusu 152 milyon bunun 100 milyonu kesin Beşiktaşlı 25 milyon Türkiye dersek eder 125 milyon , 25 milyon diğer ülkelerin toplamı ettimi size 150 milyon...Barcaymış o kim... Not:Pakistan devlet başkanı sayın Pervez müşerrefin hasta Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen yoktur.Bu adam ülkesinde diktatör olduğuna göre Beşiktaş'ı tutmayanı oyar...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bence daha fazladır taraftar sayıları çok büyük bi klüp..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |