![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Rijkaard: "Sonuç utanç verici.." Barcelona'nın Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard Kral Kupası'nda Getafe deplasmanında alınan 4-0 mağlubiyet ve karşılaşma boyunca olumlu bir atak dahi yapamamalarının utanç verici olduğunu belirtti. Ajansspor Dış Haberler Servisi) "Kazanmayı hak ettiler ve onları tebrik etmeliyiz. 90 dakika boyunca tek olumlu hareketimiz olmadı. Kariyerimin en zorlu gecelerinden birisiydi ve bir teknik adam olarak sorumluluğu üzerime alıyorum, Barcelona taraftarından da özür diliyorum." Barcelona Kral Kupası'na veda etmenin şokunu yaşıyor. İlk maçı 5-2 kazanan Katalanlar, deplasmanda 4-0 yenilince final biletini Getafe'ye kaptırdı. İlk yarısı 2-0 sona eren karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında da varlık gösteremeyen Barcelona finalde Sevilla'ya rakip olma şansını tepti. Barcelona'nın Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard çok kötü oynadıklarını dile getirdi ve kendilerini sahadan silen ve kupa dışına iten Getafeli oyuncuları tebrik etti. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |