|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-03-2009, 11:02 | #1 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 |
Ekvador'un gelecekteki çok şeyler beklediği genç yıldızı Jefferson Montero, Real Madrid ile sözleşme imzaladığını açıkladı. İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre Real Madrid, 19 yaşındaki Ekvadorlu yıldız Jefferson Montero ile anlaştı. Şu ana kadar Real Madrid, kulüp yetkililerinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi, ancak genç futbolcu ülkesinde bir muhabire verdiği demeçte "Real Madrid ile anlaşmaya vardım" dedi. Jefferson konuşmasının devamında transferiyle ilgili olarak şunları söyledi; "Her konuda anlaştık. Bana kalırsa transfer şu anda benim basına tanıtılmama ve işi resmiyete dökecek kağıtları imzalamama kaldı." Montero'nun menajerliğini yürüten Diego Herrera da oyuncusunun önümüzdeki hafta gerekli imzaları atmak üzere İspanya'nın başkentine gideceğini belirterek; "Real, Ekvador 18 Yaş Altı Milli Takımı'nın altın madalya kazandığı 2007 Pan-Amerikan Oyunları'ndan bu yana Montero'yu yakın takibe almıştı. Takiplerini zaman zaman canlı olarak zaman zaman da Emelec'te, Independiente Jose Teran'da, Dorados de Sinaloa ve Ekvador 20 Yaş Altı Milli Takımındaki maçlarının videolarını izleyerek yaptılar" diye konuştu. Montero kariyerine Ekvador'un en başarılı üçüncü kulübü olan Emelec'te başladı. Buradan Ekvador İkinci Lig Kulüpleri'nden Independiente Jose Teran'a kiralanan genç yıldız, 2008 Ekim ayında Meksika'nın Dorados de Sinaloa kulübünün yolunu tuttu. Ekvador Milli Takımı ile de 9 maça çıkan Jefferson Montero, bu müsabakalarda 2 gol attı. | ||
|
05-03-2009, 11:03 | #2 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 | Tabi doğal olarak bu tabloyu görünce, Türk kulüpleri böyle yıldızları neden bulup çıkaramıyor veya neden bir Türk futbolcusu böyle bir transfere imza atamıyor diye insanın içinden geçmiyor değil. Sizce bu iki sorunun cevapları ne olabilir? | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |