![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Real'in Barça'yla başedebilmesi için en azından böyle 2 adam alması lazım...Ben Ronaldo'yu alacaklarını düşünüyordum zaten sezon sonu, ne yapıp edip alacaktır başkanları...Ortasahaya da Fabregas gibi birini almaları lazım, ona da kıysınlar para, 150 milyon € 2 oyuncuya versinler işte, sakız parası onlar için... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adamı hiç sevemedim.Topçuluğa laf yok fakat egoist.Hiç sevmediğim futbolcu ahlakıdır. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adamlarda para var huzur var getirirler istedikleri oyuncuyu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana kalsa buyuk futbolcular özdeslestıklerı klupte kalsalar daha iyi olur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |