|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
03-07-2009, 23:54 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 57 |
Barcelona'da başkan Joan Laporta; adı birçok transfer dedikodusuna karışmasına rağmen Arsenal'de çok mutlu olduğunu ve Fransız menajer Arsene Wenger'le büyük başarılar yakalamak istediğini dile getiren Cesc Fabregas hakkında İspanyol radyo istasyonu Cadena Cope'a konuştu. Teknik direktör Pep Guardiola ve sportif direktör Txiki Begiristain'in çok istediği yıldız oyuncuyu birgün mutlaka altyapısından yetiştiği Katalan ekibine geri getireceğini iddia eden Laporta "Cesc'in DNAsında Barcelonalılık var, birgün mutlaka bu takımın formasıyla sahaya çıkacak" dedi. 2003 yılında Londra'nın yolunu tutan Fabregas'ın 231 kez formasını giydiği Arsenal için çok önemli bir konumda olduğunun altını çizen Laporta "Arsenal'le çok önemli ilişkilerimiz var ve kendilerine büyük saygı duyuyoruz. Dostumuz olan bir kulübü incitmek istemeyiz, iki taraf için de uygun şartların oluşacağı bir çözüm yolu bulacağız" dedi. | ||
|
03-07-2009, 23:58 | #2 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Fabregasın da zaten bu sene içerisinde verdiği demeçlerde bir gün yine Nou Camp a geri döneceğini söylüyordu.. Umarım bu gerçekleşebilir tabii uygun şartlar olduğunda...
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
04-07-2009, 00:21 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 | fabregas'ı milli takımdada takip ediyorum cok hosuma giden bir futbolcu insallah istediğini gerceklestirir | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |