![]() |
Athletic Bilbao'ya kadın Başkan... İspanya birinci lig takımlarından Athletic Bilbao'da Başkan Fernando Lamikiz'in istafasından boşalan koltuğa bir kadın oturdu. 108 yıllık Athletic Bilbao kulüp tarihinde bir ilk oldu ve bir kadın başkan göreve geldi.Avukat Ana Urquijo bask ekibinin yeni 1 numarası oldu. 8 kez İspanya ŞAmpiyonluğu ve 23 kez İspanya Kupası'nı kazanan ekip geçen sezon düşmekten son anda kurtulmuştu. Bilbao ekibinin başka bir özelliği sadece Bask olan Navarro bölgesinden futbolcu alması ve kadrosunda hiç yabancı oyuncu bulundurmaması. 52 yaşındaki Urquijo şimdiye kadar Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155162 |
türkiyede de böyle bir durum yaşanır mı sizce...üç büyüklerin birinin başında kadın başkan görebilirmiyiz ?? ben sanmıyorum... |
Türkiyede imkansız |
Bizde neden olmasın , belki bu sayede kalite yükselir... |
zuahaa bizde olması bencede imkansızzz ama keske eziklrere öle bi piyango vursa..:):) |
keşke bjk'nin başına da bir kadın gelebilse, bu sayede biraz daha ılımlı ve sabırlı yaklaşabiliriz, ama yok vazgeçtim, biz onu da 3 ayda zıvanadan çıkarırız... |
puhahah olya bak,bi el atmadıkları bu kalmıştı.Acayip milliyetçi bir takımın başındaki kadın başkanın işi çok zor.Allah bizim başımıza vermesin:rolleyes: |
Alıntı:
|
TÜRKİYE de kadın başbakan çıkmış ve gelecekte de kadınların dünyaya hakim olması konusuluyor. olmaz diye bişey yok vala...!! olur olur :) |
turkiyede imkansiz :D |
Türkiye`de Saat: 21:57 . |