![]() |
Alıntı:
Reali geçemezler derken aslında çoğu kulvarda geçtiler.Sadece borçlarda başkanın dediği gibi aksamalar var.Onlarıda hallettiği vakit geçmeyi bırak geri dönüyor olacak barca:D Realede devlet bütçesinden belli bi miktar paranın her dönem kasasına girdiğinide unutmayalım.BARCELONA nın böyle bi desteği yok oda BEŞİKTAŞIM gibi tek başına çıkmaya çalıştı ve başardılar inşallah yakında bizde başarıcağız... |
75 barçalı varsa 150 real madridli vardır |
önemli olan miktarı diil işlevi forza çarşı |
ben seviyorum bu takımı 3-0:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
helal olsun zaten bu sayı günden güne çoğalır |
Bende bir Barça sempatizanı olarak Real Madridi savunan arkadaşlara sadece gülüyorum Real Madrid üç senedir bir hazırlık turnuvası bile kazanamadı ve su anda cok gerisinde kaldıkları Barceloanyı yakalamaya calısıyorlar Üstelik Real madrid tarıhinde devlet tarafından kollanmış ve hakemler sayesinde cok şampiyonluklar kazanmış bir takım ezikbahçeden hiç bir farkı yok |
Pakistanın nufusu 152 milyon bunun 100 milyonu kesin Beşiktaşlı 25 milyon Türkiye dersek eder 125 milyon , 25 milyon diğer ülkelerin toplamı ettimi size 150 milyon...Barcaymış o kim... Not:Pakistan devlet başkanı sayın Pervez müşerrefin hasta Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen yoktur.Bu adam ülkesinde diktatör olduğuna göre Beşiktaş'ı tutmayanı oyar... |
bence daha fazladır taraftar sayıları çok büyük bi klüp.. |
Türkiye`de Saat: 11:26 . |