![]() |
Barça ilk yarıda beşledi Son maçların golcü takımı Barcelona, La Liga'nın 8. haftasında Almeria'yı konuk etti. http://www.kralspor.com/imagesNew/tools/blank.gif Katalan ekibi tıpkı Atletico Madrid maçındaki gibi ilk yarıda 5 gol buldu ve mücadeleyi farklı kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde haftayı 5-0'lık Basel zaferiyle kapatan Barcelona, Nou Camp'ta Almeria mücadelesine de golle başladı. 5. dakikada Samuel Eto'o takımını 1-0 öne geçirdi. 5 dakika sonra takımın diğer golcü Henry farkı ikiye çıkarırken, 21 ve 24. dakikalarda Eto'o iki gol daha buldu. Kamerunlu yıldız böylece La Liga'da oynadığı son üç maçındaki 6. golüne imza atmış oldu. 37. dakikada Alves'in serbest vuruş golüyle maç 5-0'a geldi. Kalan 53 dakikada başka gol olmadı ve maç 5-0 sona erdi. Barcelona, bu skorla puanını 19'a yükseltti ve çıkışını devam ettirdi. |
barcelona ilk maçlarda aldığı başarısız sonuclardan sonra kendini toparladı bu sene sampiyonluğun en büyük adayı bana göre |
macı seyrettim süper di yha messi harikaydı . . . |
Adamlar şiir gibi top oynadı valla...Bu sene Barça'dan çok ümitliyim, geçen seneye oranla çok daha iyiler, takım olmuşlar bu sefer...Real'i zorlayacaklardır sonuna kadar... |
Barca bu sene süper performans sergiliyor maçlarını izleyince futbola doyuyorum tek kelimeyle muhteşemler ;) |
helal olsun |
Türkiye`de Saat: 18:22 . |