![]() |
Pepe'ye 10 maç ceza! İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza verdi.. |
Futboldan men cezası bile verseler olurmuş |
ben en az 3 ay olacağını düşünmüştüm ama 2,5 ay denk geliyor ki yaptığı hareketin karşılığı bence daha fazla olmalıydı... Ve büyük kulüp dediğimiz MAdridin böyle bir adamı kadrosunda tutması kendilerine yakışmayacağını da düşünüyorum... |
Bugün Fotosporun ilk sayfası süperdi.Pepe Fenerbahçeye Nistelrooy Gs'ye Deco Beşiktaşa:) |
Bizimkiler Örnek almalı , Adam'a vurdu diye En az 10 Maç ceza. Bizimkiler de Adam öldürse 1 maç ceza verirler. :D:D |
o futbolcunun lisansını iptal edip adam öldürmeye teşebbüsden içeriye atılması gerekir |
Alıntı:
|
biz maçlarda boks müsabakası izliyoruz 10 maç gibi bi cesaret gösteremiyorlar biz olsak cesaretlerinin en büyüğünü sergilerler |
Az bence de.. 2. tekmesi adamın kafasına gelseydi şmdi kaç maç değil de muhtemelen kaç yıl yerdi diye konuşur olurduk..Tabi mapusu boylardı ozaman..:) Resmen biçti, doğradı adamı..10 maçla kurtulduğuna sevinsin..Adam olsun Pepe..:) |
çok çirkin bir hareketti yaptığı..o tekmeler adama denk gelseydi hali nolurdu kim bilir..az bile vermişler cezayı..! |
pepe ye yakısmayan bır davranıstıı gercı ozur dıledıııı ...... |
Pepe futbolu bırakmayı bile düşünmüş, adamın umrunda değildir bu ceza yanii...Real'de sözleşmeyi fesheder bence... |
az bile o ceza... |
10 maç az bir ceza o davranışın sivil hayattaki cezai yaptırımı var bence lisansını iptal edip mahkemeye çıkartsalardı kin nefretle hırsla yerdeki adama vuruyor birde giydikleri krampon var ama işte real madrid kulisi 10 maça bağlamıştır olayı yoktan iyidir ona bir ders olur inşallah |
Türkiye`de Saat: 01:20 . |