![]() |
Barcelona'dan 'Ashley Cole' Ataği http://www.sporx.com/images/1/42/7332_B_cole.jpg Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Barcelona, Chelsea'nin sol beki Ashley Cole'a talip oldu. İngiliz basın organı Daily Express'in haberine göre, Barcelona sağ bekte oyunu iki yönlü oynayan Dani Alves gibi sol beke de böyle bir oyuncu aradığını, Abidal'in defansif anlamda iyi fakat ofans yönünün zayıf olduğu için Chelsea'nin dünyaca ünlü sol beki Ashley Cole'u kadrosuna katmak istediğini yazdı. Barcelona'nın dışında özellikle Mourinho'nun eski öğrencisine Inter formasını giydirmeyi çok istediği bildirildi. |
Çok iyi bi transfer olur BArça adına, adamlar öz transfer yapıyor valla, para olunca tabii... |
he vallah super olur :) abidal'i begenmiyorum sol tarafta :D Ashley cole yakisir :) |
işte transfer politikası budur.. barcada ciddi bi sol bek sıkınıtısı war zaten ashley cole cuk oturur bu takıma .. |
paraya endeksli bir durum..benim de o kadar param olsa ben de ashley cole'u alırdım o bölgeye..barça inanılmaz bir kadro kurdu..daha da güçleniyorlar..iyi de nereye kadar :D |
Güçlensinler güçlensinler, Perez Real'i bi güçlendircek şimdi görecek Barça o zaman..:).. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:33 . |