![]() |
Ve Ibovic Barca'da !! http://www.sporx.com/images/1/42/603...ndakika002.jpg Barcelona'dan da büyük bir bomba patladı. İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in Katalan ekibi ile anlaştığını Inter Başkanı Massimo Moratti de doğruladı. Katalan ekibinin bu transfer karşılığında 40 milyon Euro + Samuel Eto'o + kiralık olarak Hleb'i vereceği bildirildi. La Gazzetta dello Sport'ta Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Massimo Moratti'nin transfer için perşembe akşamı bir araya geldiği öne sürülürken, Zlatan İbrahimovic konusunda karara varıldığı belirtildi. İspanyol yayın organlarından Katalunya Radio ve TV3 Katalunya'da bu gelişmeyi flaş haber olarak verirken, İbrahimovic'i bırakmayacağı ifade edilen Jose Mourinho'nun da Samuel Eto'o'nun gelmesi üzerine yumuşadığı ve bu transfere izin verdiği ifade edildi. Real Madrid'in Kaka, Benzema ve Cristiano Ronaldo transferlerine misilleme yapmakta gecikmeyen Barcelona, İbrahimovic transferiyle ezeli rakibinden alt kalmamış oldu. |
İşte yılın transferi |
bnce üstüne bile çıktı..ibrahimoviç max katkı yapcak barçaya..o tipte bi oyuncu.. ama olan valencia'ma oluyo keşke barça silva'yıda alsa:/:/:/ |
Hayırlısı ya para var huzur var. |
İşte MisiLLeme BöyLe YapıLır ... ReaL Madrid'e :) |
üstüne bile çıktı... |
bu sene la liga süper olucak messi ronaldo izlemek lzaım:D |
eto'o artı 40 milyon euro değmez be hacı. zaten her maç gol atan bi eto'o varken sadece real madrid e misilleme olsun diye yapılmış bi transfer. |
40 mln + Eto'o nunn yerine 50 mln a Villa'yi tercih ederdim.. |
süper transfer tekkelimeyle!... |
busene yine barça şampion :D real hikaye :D |
Desenize premier ligden daha çok izlenecek la-liga bu yıl:) |
Bende sırf Real'e misilleme olsun diye yapılmış bir transfer olarak görüyorum...Tamam Zlatan şu anda en iyisi, ama adamın oyun stili belli, bide Barçanınki belli, ben uyumlu olduklarını düşünmüyorum açıkçası..Bide Etoo faktörü var tabii, adam gol makinasıydı, bulduğunu atıyordu, Zlatan çok iyi olabilir ama Etoo'dan daha fazlasını atamayacaktır bence, onun kadar atacağını da düşünmüyorum...Bakalım... La Liga bu sene çok zevkli geçecektir ama, Real'de Barça'da dehşet hücum oyuncularına sahipler, savunması iyi olan kazanır.:). |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |