![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İtalya Ligi Serie A'nın 14. haftasında Milan deplasmanda Catania'yı 2-0 mağlup etti. Angelo Massimino Stadı'nda oynanan karşılaşmada son 10 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Milan, Clarence Seedorf ile Catania kalesinde tehlikeli ataklar yaratan Milan'a galibiyeti getiren golleri 90. ve 90+4. dakikalarda 84. dakikada Mathieu Flamini'nin yerine oyuna giren Klass Jan Huntelaar kaydetti. Bu sonucun ardından Milan ligdeki puanını 28'e çıkartırken; bu sonuçla üst üste 11. maçını kaybetmemiş oldu. Ev sahibi ekip Catania 9 puanda kalarak ateş hattından kurtulamadı. İtalya Ligi Serie A'nın 15. haftasında Milan sahasında Sampdoria ile karşı karşıya gelirken; Catania ise deplasmanda Siena ile mücadele edecek. Takımların sahaya çıktığı ilk 11'ler; ![]() CATANIA 21 Andujar 22 Alvarez 6 Silvestre 3 Spolli 14 Bellusci 27 Biagianti 5 Carboni 16 Llama 25 Martinez 7 Mascara 15 Morimoto MILAN 1 Dida 20 Abate 13 Nesta 33 Tiago Silva 15 Zambrotta 16 Flamini 10 Seedorf 23 Ambrosini 7 Pato 22 Boriello 80 Ronaldinho
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İtalya Ligi Serie A'nın 14. haftasında deplasmanda Catania'yı 2-0 mağlup eden Milan'da oyuna sonradan giren ve attığı 2 golle takımına üç paun getiren Hollandalı golcü Klass Jan Huntelaar, maç sonrası yaptığı açıklamada Milan'nın sadece kazanmayı istediğini söyledi. Huntelaar maç sonrası yaptığı açıklamda, "Kazanmayı istedik. Performasımın iyi olması için son bir kaç haftadır çok çalıştım. Umarım hala düzeliyordur. Takımın tepkisi de aynı şekilde güzeldi. Bu iki gol benim için sadece bir başlangıç noktası. Umarım bundan daha ilerye giderim" ifadelerini kullandı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |