|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-07-2007, 23:35 | #21 | ||
Tecrübe Puanı: 37 |
__________________ Besiktas JK . | ||
|
17-07-2007, 23:46 | #22 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | zeyno nun bunun için sorduumu bilmiodumm :H hain planları varmş:H
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
17-07-2007, 23:56 | #23 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 | soyadı kullanmakla kadınlarımız kendılerını rahat hıssedeceklerse birşey diyemem ama özellikle bizim meslekte cok büyük sorunlar cıkıyor.kadın geliyo.2 isim ardından 2 soyisim.karmancorman.10 dkda hesap numarasını bulamıyozzaten coguda bilmiyo hesap numarasını müşterilerinKADINLARA TANINAN KANUNİ BÜTÜN HAKLARDAN ŞEHİRLERDEKİ BAYANLAR FAYDALANIRKEN anadoludaki kadınların faydalanamamasının nedeni çok daha önemli ve BÜYÜK sorunlarla karsı karsıya olmalarıdır.soyadı mevzusuna gelene kadar kadınları koruma evleri acmalı ve herseyden önce ailelerin giderek dağılması sürecini yok etmeli hükümetler.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
18-05-2008, 16:37 | #24 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 | benim tek zorlanacagım nokta imza atarken adımı soyadımı yazıyorum evlendıkten sonra bu degişmeyecegı için bir sorunla karşılaşırmıyım dıye düşünuyorum yoksa soyat degişmiş degişmemiş önemi yok önemli olan sevdiğin biiryle evlen yeter soyad bahane
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC]BeşiktAŞK | ||
09-06-2008, 15:17 | #27 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | isteyen bayanlara bu hakkın tanınmaması kötü.. ama eğer bir gün evlenirsem eşimin soyadını taşımak daha mantıklı geliyor bana, çeşitli işlemlerde fazla karışıklığa da mahal vermemiş oluruz...
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
09-06-2008, 15:24 | #28 | |||
Banned Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
öyle birinide zor bulursun akbu ledecek çünkü bu dediğini birço kaile kabu letmez.. ve şu var hadi kabu lettiler ailesiyle aranda bi soru noldu direk kendi soyadıdnaki kimseyi destekelr hiç sansın yok | |||
09-06-2008, 15:30 | #30 | ||
Banned Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | sen kullandırırsın explorer ben anadolu örf ve adetlerine göre yetiştim kullandırmam.. batının avrupanına detini kullanıp örf ve adetlerimi kabul etmeyenede bieşy diyemem | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |