![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu kabullenicek erkek sınırlı sayıdadır bence örf adet meselesi işte "benim soyadım olucek ulennn" hesabı ayrıca anadolu kadını neyi rahat yapabiliyorki ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
doğuda anadoluda evlenmenin ilk önceliğ isevgi değildir soyadını devame ttirebilmektir.. bunu akbu letmelerinide beklemesin zaten kimse.. ve doğudaki kand avaları yüzünden bu soyad bayagıda önemli oluyo istanbulda yaşıyan yada batıda yaşıyan insanalr pek bilmez | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benm soyadımı kullanmalıdır bence eşim ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hem kendi soyadını, hem senin soyadını ki zaten arkadaşlar eğer karşılıklı anlaşılırsa kadının kızlık soyadı ismine ekleniyor soyismine değil | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yani sonucta onun da kendi soyadı ama sadece onun soyadı olmaz kesinlikle kuzenim hem kendisinin ki hemde enişteninkini kullanıyor
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu arada eşimin soyadını kullanmaktan falan bahsetmiyorum...kendi soyadını ön adı yaparak yine benim soyadımı kullanmasından bahsediyorum ...benim soyadımı kabul etmeyecek biriyle işim olmaz zaten![]() | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ya zaten kanunen imkansız... kendi soyadını ikinci ismi yapabilir ama eşinin soyadını almak zorunda.. | |||
| | |
| | #8 | ||
| Guest
| evet sadece önde eski soyadı olucak yani ne gerek var olay yaptınız anlamadım... | ||
|
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar lütfen tartısma ortamı yaratmayalım... Fİkirlere saygı gösterelim iyi forumlar
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |