![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
şayet ben bir bayanın soyadını kullanıyosam o bayan bana baakr yan gelir yatarım... benim soyadımı obayan kullanıyosa o yan gelir yatar ben bakarım.. bu işler bizd eöyledir... zatne ben kendi soyadını kullanmak istiyen biriyle evlenmem.. benim ailemde çevremde akrabalarımdada böyle birşey olamaz.. olamz değil olamaz diyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
ya soyadıyla yan gelip yatmanın ne alakası var hala anlayabilmiş değilim...!!!! bu kadar despot olman ilginç ama çevrende böyle gördüysen, böyle düşünmen normal. umarım gönlüne göre birini bulursun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
tşkler ama bazı şeyleri anlamak için içinde olmak gerekir doğuda birço kaşiretin kendi örf ve adetleri vardır karadenizdede bu böyledir.. ve bu örf ve adetler kan davaları yüzündne değişir.. bizimkide değişmiştir.. kendimizd euyarlanmıştır.. ve bizde soyad bu yüzdne önemlidir.. kan davalımız oldugu için soyadın devame tmesi çok önemlidir.. bunuda yaşamayan bilemez anlamanızıda bekleme bizim buralarda örf ve adettir bu soyadımı kabu letmeyen biriyle zatene vlenmem | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |