![]() |
Alıntı:
|
zeyno nun bunun için sorduumu bilmiodumm :H hain planları varmş:H |
soyadı kullanmakla kadınlarımız kendılerını rahat hıssedeceklerse birşey diyemem ama özellikle bizim meslekte cok büyük sorunlar cıkıyor.kadın geliyo.2 isim ardından 2 soyisim.karmancorman.10 dkda hesap numarasını bulamıyoz:)zaten coguda bilmiyo hesap numarasını müşterilerin:)KADINLARA TANINAN KANUNİ BÜTÜN HAKLARDAN ŞEHİRLERDEKİ BAYANLAR FAYDALANIRKEN anadoludaki kadınların faydalanamamasının nedeni çok daha önemli ve BÜYÜK sorunlarla karsı karsıya olmalarıdır.soyadı mevzusuna gelene kadar kadınları koruma evleri acmalı ve herseyden önce ailelerin giderek dağılması sürecini yok etmeli hükümetler. |
benim tek zorlanacagım nokta imza atarken adımı soyadımı yazıyorum evlendıkten sonra bu degişmeyecegı için bir sorunla karşılaşırmıyım dıye düşünuyorum yoksa soyat degişmiş degişmemiş önemi yok önemli olan sevdiğin biiryle evlen yeter soyad bahane:) |
şayet ben kendi soyadını kullanmak istiyen bir bayanla evlenmem benim soyadımı kabu letmiyen birini bende kabu letmem soyuma yapılmış bir hakaret sayarım bunu |
ben babamın soyadını evlendiğimde gururla taşımak isterim hala...tabi önce evlenmek gerek di mi bak orasını hiç düşünmedim:D:D |
isteyen bayanlara bu hakkın tanınmaması kötü.. ama eğer bir gün evlenirsem eşimin soyadını taşımak daha mantıklı geliyor bana, çeşitli işlemlerde fazla karışıklığa da mahal vermemiş oluruz... |
Alıntı:
öyle birinide zor bulursun akbu ledecek çünkü bu dediğini birço kaile kabu letmez.. ve şu var hadi kabu lettiler ailesiyle aranda bi soru noldu direk kendi soyadıdnaki kimseyi destekelr hiç sansın yok |
kullanmak istiyorsa kullansın ya..ne varki bunda |
Alıntı:
sen kullandırırsın explorer ben anadolu örf ve adetlerine göre yetiştim kullandırmam.. batının avrupanına detini kullanıp örf ve adetlerimi kabul etmeyenede bieşy diyemem |
Türkiye`de Saat: 21:35 . |