![]() |
Alıntı:
İyi forumlar |
forumus ana öğretiyorum demedim ama bilmiyoda değilmi metin 140 dan fazla sitede bulunuyoru mbirçok kendi sitemd evar zaten metin bilmiyo değilmi yan ibi sitenin ne oldugunu tartışma paltformudur konu ne diye döners edönsün ne akda ruzarsa uzasın amaç zaten budur biz duracağımız yeri bilmiyozmu ???? sen uyarı yapıyon ben pek anlamadım |
ki tartışmalarda seviyemi düştü düşmedi ee ozaman ?? |
Alıntı:
aynı şeyleri durup sorarsanız aynı şeyleri söylerimk ibunalrı bens ana söylemedim söyleidğmi kimseler ealıntı yaptı msöyledim onlaırn sorunu yokta snein niye sorunun oluyo mesjaalrım aynıysa aynı mesjaı peş peşe çektin diye silersin mesajalrım aynıda değil ben sana saygısızlık yapıyomuyumda sen gelmiş mesjaalrın çektiğni aynı aynı şeyleri tartışı pduruyon diyosun yaşın küçük daha snein biraz buyu analrsın tartışmanın n eoldugunu metin... |
Alıntı:
İyi Forumlar... |
öyle diyosan öyle olsun :D ben kimin ne bildiğini biliyorudma neyse iyi forumlar |
ya kız arkadasımda tutturdu kendi soyadımıda kullanıcam diye dedim ee evlenmemizin ne anlamı kaldı dost hayatı yasayalım hala kendi soyadımıda kullanıcam diyip duruyo bakalım ne yapıcaz :D:D |
Paylaşım için saol çok şey var söylenecek bu konu hakkında |
bence iç gereği yok ya olurmu öyle şey işin tadını kaçırmak gibi bişey valla ben erkek olsaydım eşim benden öyle bişey isteseydi asla izin vermezdim |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |