![]() |
en son hangi kitabı okuyorsunuz?? ben ateşle oynayan kızı okuyorum ve Lisbeth Salander'e hayran kaldım, herkese tavsiye ederim.. ayrıca timaş yayınlarının tarihi romanlarıda hoşuma gidiyor |
soru biraz garip değil mi ''en son hangi kitabı okuyorsunuz?'' :D:D |
Alıntı:
Neyse ben 2 türlü cevap vereyim o zaman :D:D En son okuduğum kitabı soruyorsan Adam Fawer ' in Olasılıksız adlı kitabı :D:D Şu anda okumakta olduğum kitabı soruyorsan yine Adam Fawer ' in yazdığı Empati adlı kitabı :D:D |
guinness rekorlar kitabı :D |
dan brown - kayıp sembol |
Alıntı:
En son oğuz atayın tutunamayanlarını okudum çok uzun bir kitap ama sabır edecem diyenlerin okumasını tavsiye ederim :) |
olasılıksız mükemmel bir kitap , kesinlikle filmi çekilmesi lazım.. evet soru biraz garip :D |
Hayatım boyunca okuduğum en güzel kitaplardan biriydi olasılıksız. Kesinlikle öneriyorum herkese. :) Okurken kendini o an ı sahnenin içindeymişçesine hissettiriyor. Ve insan kitap hiç bitmesin istiyor :) |
Çağrı-Stephen King |
RO-TO-M yayın evinin (Turectina prakticky) kitabını okuyorum.. Çekçe öğreniyorum da :) |
turk peygamber bozkirin siri |
Savaş Sanatı-Sun Tzu |
Alıntı:
suskunları okuyorum ondan önce de dirilişi okumuştum. |
Kankam bende Olasıklızı bitirmek üzereyim..inanılmaz bi kitap olduğu tartışılmaz.. biter bitmez devam kitabı ' Empati ' ile devam edeceğim..sonra sırada İlber Ortaylı Hocanın 'Osmanlıyı Yeniden Keşfetmek' kitabı var.. |
kpss ile ılgılı tüm yayınların tüm kıtapları soru bankaları konu anlatımlısı vs vs vs :D |
Biraz gecikmelide olsa olasılıksızı okumaya başladım dün akşamdan itibaren ve şu an kitabın yarısı bitmiş durumda gerçekten sürükleyici ve kopamıyorsun kesinlikle ayrıca filmi çekilse gerçekten gişede çok başarılı olur eminim ki :) Kısmetse salı gününe kadar bitireceğim sonrada paul auster yanılsamalar kitabını okumayı planlıyorum kısmetse.. |
Erdal Sarızeybek - Şemdinli'de Sınırı Aşmak. Tavsiye ederim. (: |
Alıntı:
|
stephanie meyer GÖÇEBE okuyorum şuan.enteresan bi kitap..tavsiye konusunda kararsızım :) |
Kankamın tavsiyesi üzerine olasılıksızın yazarından yine Empatiyi başladım ancak şu an tavsiye edebileceğim aşamalara gelemedim bitireyim sonra duruma göre tavsiye ederim artık :) |
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kesinlikle okunması gereken bir kitap başlarda her ne kadar emin olamasamda iyi mi kötü mü diye anladım ki okumamak çok büyük bir kayıp olacaktı..Adam Fawer Empati şiddetle tavsiye edilir.. |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |