![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #131 | |||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şirinlere de ölüümmm![]() ![]() | |||
| | |
| |
| | #132 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama ama ama siz kötü sonu tercih ettiniz. Ben şiddete karşıyım,kan olmasın,tamam Jerry'in de kolu bacağı kırılsın Tom gibi ama parça parça edilmesin,ölmesin ya... Kırık düzelir ama bu vahşet nasıl unutulur ki?![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #133 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Şimdide Seni bırakmaya çalışıyorum ![]() ![]() Ben şu anda ezilenlerin haklarını savunmak için uzun bir yolda mücadele ediyorum ![]() Elbet yoluma engeller çıkacak ![]() . Maalesef Tom' a hiç anlayış göstermediğin için senide kandırmam gerek demek istedim![]() | |||
| | |
| | #134 | |||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ayrıca madırım olduğu yerde ben nasıl saf dışı kalabilirim söyler misin onu bana![]() Tabii Melike ben isem![]() ![]() Bu arada o zavallı kahramanları savunmaktan vazgeçin ablanızı kaybetmeyin di mi madırım ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) Konu MeHLiKa tarafından (27-06-2009 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #135 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İsim yanlışlığı için özür dilerim ![]() ![]() Ben annemizi üzmeden ikna çabalarını yürütmeye çalışıyorum ![]() Bak kendin diyorsun.o zavallı kahramanları savunmaktan vazgeçin diye ![]() ![]() Zavallıları koruyorum diye beni vatan haini ilan etmediğiniz kaldı MEH-Lİ-KA ![]() ![]() | |||
| | |
| | #136 | |||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aç mı kalsın küçücük kedicik ![]() Senin anlaman lazım onun halinden seninde oğlun var ![]() ![]() ![]() Bi kerede tok yatsın kedicik ![]() | |||
| | |
| | #138 | |||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beni dellendirme Tom ve diğerleri için dedim ben Sen canisin vatanı matanı karıştırma![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
| | |
| | #139 | |||
madırın olabilir.Benimde ablam ![]() ![]() MEHLİKAA ![]() ![]() SESİN YÜKSEK ÇIKIYOR ![]() ![]() BU BİR SUÇLULUK PSİKOLOJİSİNİN GEREĞİDİR ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #140 | |||
![]() ![]() +rep | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |