![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Örnek cv (gerekli bilgileri yazınız) adım: soyadım: lakabım: baba adım(torpilli olduğu mafya babası) : iş tecrübelerim ---------- batırdığım bankalar: kopya çektiğim dersler: kışt dediğim tavuklar: eğlence yerlerinde birlikte göründüğüm mankenler: abd'ye iltica başvurusu sayım: protesto olan senet ve çeklerim: kovulduğum firmalar: akrabası olduğum bakanlar: akrabası olduğum milletvekilleri: taciz ettiğim kadınlar: çıktığım talk şovlar: ana haber bültenlerine çıkma sayım: devlet kesesinden gittiğim geziler: kaçtığım cezaevleri: vurdurduğum adamlar: yılbaşlarında hediye aldığım gazeteciler: samimi olduğum banka müdireleri: devam eden dava sayım: tehdit ettiğim insan sayısı: şantaj yaptığım insan sayısı: hile yaptığım kağıt oyunları: rızklarına el koyduğum dul ve yetim sayısı: tinere ve esrara alıştırdığım çocuk sayısı: ruhsatsız taşıdığım silah miktarı: kırdığım komşu camları: kapı zilini çalıp kaçtığım apartmanlar: mızıkçılık yaptığım saklambaç sayısı: kırdığım ceviz sayısı: çıktığım antreman sayısı: depremde çöken, müteahhidi olduğum binalar: bu binalardan çıkan ölü sayısı: kesinleşmiş hapis cezası toplamı: cep telefonu sayım: son 5 yıl içinde yaptığım hayali ihracat sayısı: tedavi parasını alıp da olmadığım ameliyatlar: maya çaldığım göller: ---------- bunlara ekleyeceklerim: işe almayın da göreyim! .. Tarih: imza ![]() ![]() | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |