![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
|    є∂α  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  
				 Tecrübe Puanı: 37   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - BİRAZDA GÜLELİM    Ah be güzelim yarısmasındakı kızlar a Hangisi İstanbul'un bir ilçesidir diye bir soru yöneltiliyor ve şıklar ; Beşiktaş galatasaray fenerbahçe kızlar birbirinden garıp cevaplar vererek cevabı galatasaray diyolar çok komıkler izleyinn ![]() ![]() verıldıyse özur dilerim ![]() bunu bana gösteren arkadasada ayrıca teşekkürler ![]() 
				__________________    <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3  Konu HeRşeyim tarafından (23-07-2009 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #4 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]()   Teşekkürler Eda,verildiyse de ben görmedim,ilk kez görüyorum. ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    david silva  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]()   bnde konu olarak at dicektim tam![]()   çok komedi yaa ne salaklar var![]() ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Deivson Rogerio Da Silva_BoBo  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]()  |     koptum yeminle yaa      ![]()   salak bunlar![]() en büyük galatasaray olduğu için galatasayardır diyor ![]()   o köy galatasaray içinde geçerli![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     fenerbahçe köy      ![]() ![]()  Allah'ım yaa![]()  teşk.eda |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |