![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz kadınlardan korkulur vallahi ![]() ![]() - ben öldükten sonra hemen evlenirmisin? EVLENİR MİSİN? Kadın : Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayır, Kesinlikle hayır! Kadın : Neden? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu? Adam : Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadın : O zaman neden tekrar evlenmezsin ki? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadın : (Yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin demek... Adam : (Ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker) Kadın : Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın? Adam : Başka nerde yatılabilir ki? Kadın : Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın? Adam : Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur. Kadın : O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin....? Adam : Hayır onun ayakları 37 numara... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |