![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakmak istiyorsa, sevmiyorsa artık, direk söyleyebilecek kadar yürekli olsun. Öyle aldatarak iğrençleşmesine gerek yok . Bu erkeklerin o çok sevdikleri erkeklik kavramı aldatarak olmuyor maalesef. Adam gibi adam olsun açık yüreklilikle ayrılmak istiyorsada dile getirsin. Belki ayrılmak istiyordur o yüzden aldatmıştır gibi bi bahane kabul etmiyorum ben kendi adıma... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() İşin şakasını bir yana bıraktığımda aldatmanın her türlüsünü ne kadına ne erkeğe yakıştırmam..İnsan olan karşısındaki insana saygısından bile olsa bunu yapmaz sevmiyor olsa bile...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Katılıyorum ben sadece erkekler için konuştum ama bayan cephesindede bu böyle aldatan her türlü iğrençleşmiştir bayan olsun erkek olsun farketmez. Ki bunun benim gözümde affı yoktur. Bu arada şu kendi hemcinslerinize kızın olayınada cevap vermek istiyorum Ben öyle erkekler biliyorum ki sadece egoları için zevk için zamparalık olsun diye aldatıyorlar. Ki karşındaki ne kadar yanlış yapmış olursa olsun aldatılmayı hiç kimse haketmez . Söylediğim gibi eğer bayan yada erkek karşı tarafın bir yanlışı varsa oturup konuşursun insan gibi . Aldatarak , tek eşlilik kavramını ortadan kaldırarak, çok afedersiniz bu kelime için 'hayvanlaşmanın' alemi yok. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bunu her iki cins içinde söylüyorum. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni korumaya almak lazım o halde yoldaşım ![]() Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |