![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bonus işte bu çok kötü oldu...güneeşş anndn sen ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bjkemre sen olayı aşmışsın kardeşim ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | -Admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz.. Sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim - -Ayrıca konuları tam yerine taşıyorsunuz yani nasıl başarıyorsunuz bu kadar şeyi yapmayı inanamıyorum. - -Ve saniyede çift dikiş atma yeteneğiniz var aileden gelen bir yetenek mi? - -Tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz,beni bi kere banladınız ordan biliom yani..Çok nazik,açıklayıcı,dersverici,didaktik ve empatik bir şekilde ip’imi banlamıştınız.O günden sonra hayatım değişti.Bazı şeyleri farklı görmeye başladım.Siz benim hayatımı olumlu yönde değiştirdiniz.. -Yeter ulannnnnnnnnnnnnn BOMBA ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | -admin kardeş selam kolay gelsin -sağol -ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam. -meşgulüm sonra olurmu.. -olmaz adminsen ilgilenecen benle -senle belediye ilgilensin -belediye yemi başvuracaz -oof off banladım kendimi hedi eyvAllah ![]()
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |