![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
DİYARBAKIR DEVLET HASTANESİ'NCE ÇIKARILAN DERGİDE, DOKTORA ŞİKAYETLERİNİ ANLATAN HASTALARIN ŞİVELİ VE İLGİNÇ SÖZLERLE DİLE GETİRDİKLERİ ŞİKAYETLER YER ALIYOR. Hastane hizmetleri ile sağlık konularının yer aldığı ve Diyarbakır >Devlet Hastanesi'nce çıkarılan dergide, doktorlara çeşitli >şikayetlerini anlatan hastaların şiveli ve ilginç sözlerle dile >getirdikleri şikayetler şöyle yer aldı: > >'' Doktor bey bacaklarımda valiz (varis) var > >Tansiyonum yukarı gelmeyi > >Başım yani > >Bende süpertansiyon var > >Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş (Grip) > >Yarım yarım öksürüyem > >Bende Habitat B var mı? (Hepatit B) > >Propostodan ameliyat oldum (Prostat) > >İdralim ayni ayran gibi > >Kanımda bi değişiklik hissediyom > >Ara sıra kalbim çarpıştırıyor > >Arakere çarpıntım oluyor > >Kafamda bi çırlama var > >Benim bağırsaklarım zehirli gaz yapıyo > >Doktor bey benin şikayetim bir şu mıntıkadan, şu mıntıkaya kadar > >Karnım gırıl gırıl > >Boğazlarım gıdık gıdık gıdıklanıyi > >Tüm tüy diplerim ağrıyo > >Vücuduma vakitsizlik geliyor doktor bey (Halsizlik) > >Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom > >Bugün bağırsaklarım sürekli kıvırıyo > >Doktor bey ben zagor kullanıyom > >Doktor bey 3 günde zor durdurdular benim tansiyonumu > >İdrarımı yaparken zonklama oluyor > >Damarlarımın içi yanıyor > >Yaş 73 öbür taraftan çağırıler, ama gene de canım gitmek istemiyi .. > >Dün gece çok yüreğim dövündü > >Kanımda pörtüleşme var (Pırtılaşma) > >Midemde hıkır hırık baloncuklar oluşiyi > >Bu gözümnen yukarı baktığımda önünden sanki incecik bi kıl geçiyor >ucunda da bi böcek var > >Benim sinirlerim var > >Nefesimi çeviremiyom > >Doktor bey bunun tansiyonu geziyor (Karısını gösteriyor) > >Kemiğim yanıyor > >İçimde pırıltı var (Çarpıntı) > >Vücudum rüzgarlanıyor > >Kaburgalarım üşüyor > >Bende kavator var mı? (Guatr)''
__________________ impossible is nothing... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |