![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Lise Yıllarımın Komik Öğretmen Replikleri simdi muduru caarıyorum... (lise sıralarında gecerli.) universitede karsılıgı yok buyuk ihtimal. (simdi dekanı caarıyorum) komik olur adam stine takmaz. -anlamayan var mi ? -hocam anlamadim ben . -e dinlemessen anlamassin tabi! ulan kizicaksan niye soruyosun! bizim sinifta bazi arkadaslarimiz saatini dijital idi hocaya giciklik olsun die caldiriolardi.hoca da ne olsa bana kizardi adimiz cikmis dokuza inmes 8 e (saatler otmeye baslar ) -hulusi getir saatini -benim saatim yok hocam -getiiir o saati cabuk -hocam yok saat anlamiomusun -ceketini giyip mudure inermisin -peki dersin basında -hadi acın defterinizi kitabınızı dersi diineyin 5 dakka soora -madem kitabınız yok bari dersi dinneyin daha soora -ders dinnemiyosunuz bari sussun daha bi soora -konusuyosunuz bari sessiz konusun en bi soora -ehhh yeter hadi cıkın dısarı hepiniz -ben adamı gulerken ısırırım dikkat edin haa ( goz dagı vermek ) - bakin su an olmus olabiliriz, ama yasiyor da olabiliriz, ya da olu durumda yasadigimizi da zannedebiliriz (felsefe (yagli vucudunu gostererek) - bakin cocuklar ben bu kaslari yatarak yapmadim (beden egitimi) hepinizi toplasak bi tabak bok etmezsiniz... ( çok alınmıştık ![]() -kendimi ozurlulere ders anlatiyormu$ gibi hissediyorum.. -ehe ehie.. öğretmen: hulusi 80 aldı. yav çocuklar kimdi bu hulu? öğrenciler: hocam şu ... saçlı, ... gözlü, hani şu sırada oturuyordu ya. öğretmen: ha bizim hulu mu? öğrenciler: eveet, hocam. öğretmen: ha 100, 100 aldı o. ( beni Pek bi severdii ) siz okuzsunuz ama ben coban degilim!! remziye zorlukol (pilot olan kocası tarafından aldatılmış, insan düşmanı matematik hocası) sınıfa girer, çantasını bırakır, tebeşirini eline alır: -time is money, time is money! der ve derse başlar bu replik dersin muhtelif zamanlarında tekrarlanır dersimde bağcıkları bağlanmamış bot görmek istemiyorum! didem! bağla çabuk bağcıklarını goodmorning class -goodmorning teacher -how are you today? -fine thx, and you? -fine, sitdown please. diye fix ingilizce ogretmeni selamlamasi vardir. çılgın bakire lakaplı geometri hocası: -Hulusiiiiiii niye bakıyosun bana öyle!? bi şey mi var? -böyle çocukluklar yapmayın çocuklar .(biyoloji hocası) -taş patlasa olmaz hayatım .(fizik hocası) -graviyetin nerde senin ulan .hıa?düş önüme.(md. yard.) -seni deftere geçtim .(sigara içenler bloknotuna kaydolma - where are you going from? (dersi ingilizce islemeye calisan matematik ogretmeninin dersine gec girenlere sordugu soru.) pek bi gülmüştüm............... kopya cekmek hakkinda atilan nutuklarda: "-siz kopya cekerek aslinda beni degil kendinizi kandiriyorsunuz!..." [beeaaahhhh yapmayalim bi daa o zaman] bakın cocuklar ben dıger hocalara benzemem bısı anlatırım anlamazsanız bır kere daha sorun gene anlamazsanız bır daha sorun anlatıyım ama bır daha sorarsanız kafanızı ona gore -nası yanı yaaa -sen kravatsız gec tahtaya -ben tahtadaki o yanlışı bilerek yapmıştım, bakalım dikkatli takip ediyor musunuz diye. aferin olum sana, bak, hepiniz uyudunuz. yeterrr susuunn... kafamda milyonlarca arı varmış gibi. allahtan sokmuyosunuz. (amfide derin bi sessizlik) -zokarızz... sen.. hayır sen, kalk bakayım, buraya ne yazacağım şimdi söyle, çok biliyosun konuşuyosun - ... haşiki o gelmeyecek mi oraya? - haş.. hoş.. hoşt köpek pu allah belanı versin! hoca test sonuçlarını okumaktadır ... 12 adana 13 bursa 14 denizli 15 candarma ( eski kocası jandarmaydı) 16 edirne 17 bursa - hocam ya bu türkler hem asyadan gelmişler hem nasıl bu kadar nüfüs yapmışlar? - evladım, türklerin en büyük zevki çoğalmaktır gibi gibi vardsa sizde destekleyin
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... Konu OnuR tarafından (23-01-2007 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |