![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | valla bence çalışıp yorulan kişinin akşama kadar evde pastalar börekler yiyip arkdaşlarıyla sohbet eden kişiye yer vermesi mantıklı değil
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ders çıkışları zor oluyo be abi yer vermek ama asla 50 yaş üstünü, hastayı, engelliyi veya hamile bir bayanı görmemezlikten gelemem
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | diyorum ya detaya girersen bunları yapmanın mantıgıda kalmıyor ve bence boyle detaylara girildiği icin eskisi gibi olmuyor cogu guzel sey
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya evet hastalar engelliler hamileler veya cocuklular verilmesi zorunludur ama benim dediğim farklı akşama kadar pasta börek yerler çay içeler tam iş çıkışı saati dolmşa binerler (dershane saati) sonra bakıp eyr isterler iii madem öyle 1 saat önce git evine veya 1 saat sonra sen zevk için dışardasın millet sınavları için dersleri için veya işi gücü için dışarda bu adalet mi şimdi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Abicim Kadın Geliyor Belediye Otobüslerini Begenmiyor Kendini Begenmişlik Yapıyor Ona Buna Laf Sölüyor Geri Gelip Ona Yer Mi Vericem.. Şunlara Bak Bitanede Yer Veren Yok Anaları Babaları Terbiye Vermemiş Derse Vermem.. Genelde Verrim Ama Bu Kendini Begenmiş Tiplere Asla Vermedim Vermemde..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | red sen mantık ve adalet cercevesinde haklısın ama benim demek istedigim sey su otobusde yer vermek bizim bi adetimiz dimi ve bu adetin tek bir kriteri var yas sdece bu (ya da ben oyle biliyorum) bunda mantık ve adlet ararsan is cıkmaza giriyor bence tekrar diyorum bence
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne devri basladı ?
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | siz kapatmadıysanızda ben kapattım ben hamile engeli bebekli kadınlara veririm ama dediğim gibilere hayır şimdi ayıp diyenlere ayıbın yolu kayıp ayıp yatakta olur üstünü kapatırsan kaybolur derim ve konuyu kapatırım çünkü dediğim knuda tamamen haklı olduguma inanıyorum
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |