![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben haksız oldugum konularda tartısırım diosun yani
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | valla bu konuda benim düşünem böyle hamile ve bebeklilere hasta ve sakatlara yer verim ama dediğim gibi akşama kadar ev ev gezmiş gününü gün etmiş bende kafa patlatmısım falan nie verim gezmesinden 1 saat öcne cıksın gitsin evine banane
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | anlasamıyacaz seninle belli
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | evet ben fikirlerimi daima savunurum zaten tanıyanlar bilir savundugum konularda genellikle hep doğru cıkar sonradan anlaşılır
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede bu savundugun dogru cıkacak gidisat onu gosteriyor ama dogru biseyimi savunuyorsun ve gusel bi sonuc cıkacak bence kesnlikle hayır
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten oturması gerekenlere yer veriyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |