![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    Guest   
				  |     Sevgili Güzin abLa!!!!    Sevgili Güzin Abla Ben 17 yasinda bir kizim internette kendime yeni bir  > erkek arkadas edindim.> Onu çok seviyorum.O da beni seviyormus. > Bana, seni ailemle tanistircam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine > davetetti. > > Ailesiyle tanistirmak için evlerine gittigimde evde kimse yoktu. > Bana birazdan gelirler dedi. Onlari beklerken birer kola içelim dedi. > Bende olur dedim. > > Odasina geçtik, kolamizi içerken erkek arkadasim birden uyumaya basladi. > Güzin abla sence erkek arkadasimin hastaligi ne? > > GÜZİN ABLA'NIN CEVABI: Kizim seni anan Kadir gecesi dogurmus.  |  ||
      |  
|    |  #3 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |      bunu daha önce de okumuştum. Nuri ALÇO'yu izlememiş bu kız ehehe![]() 
				__________________   Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin...    |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     ey türk gençliği     ![]() ![]() saol 
				__________________   KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]() 
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hehehe bittim valla çok güzelmiş kızda aşırı bi safmış yanii     ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     oda beni seviyormuşş     ![]() ![]() 
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  
				 Tecrübe Puanı: 35    ![]()  |     eskidi bunnar     ![]() 
				__________________   Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |