![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | (saf forumcu) -Abi maçlar warmış burda beni buraya yolladılar? -yok kardeşim o başka başlık altında -öyle mii!! pardon rahatsız ettim. (avanak forumcu) -Abi BJK burdaymış? -evet -hani nerde ? -HERYERDE lay lay lay lay lay lay lay lay laaaayyyyy oOoOoOo BEŞİKTAŞŞŞŞŞ(eziklik hisseden forumcu) -abi benim resmim hareket etmiyo yaaa -etmez ![]() (out of date forumcu) -abi forumda bir haber okudum, BEŞİKTAŞ Şifo Mehmeti transfer etmiş! -sene bin dokuzyüz çift sıfırdaydı o, forumları okurken tarihlerine bakmazmısın sen ?! (demokratik forumcu) -Bir sevgilim olsaaaaa...Saçları sarı olsa, fenerbahçeli olsa, bir öpsem KARTAL olsaaaa.... oOoOoOoOoOo... -Lütfen arkadaşlar forumlarda rakip takımlara laf atmayalım, onlar da güzide ülkemizin spor tarafları. -bir sevgilim olsaaaaaaaaaaaa -ama arkadaşlar lütfen... ![]() (kabadayı forumcu) -gençleeerrr burda birileri benim yeğene ters bi laf atmış!!! yamuk yapanı çizerim * user has been banned by moderator vs... kusura bakmayın arkadaşlar gecenin bir yarısı ancax bukadar çıkıyor söz daha yaratıcı olucam :P
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |