![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #41 | ||
| hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yoo bişey dememdimki zaten yazdım güzeller haklısınız ısrar etmekte diye ![]()
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
| | |
| |
| | #44 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanki hepsini fotokopi makinasından gecirmi$ler. Sarı sac, mavi göz. Bir milletin kızları ve erkekleri anca bu kadar birbirine benzer. Türk kızları oylemi. her çeşitten var valla Türk kızları ruslar kadar kolay eLde ediLseydi rusLardan ne farkı kaLırdı ki Zorla uğra$mak bence daha güzeL ![]() | ||
| | |
| | #47 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw yabancılar bayılıyor turk kızlarına bız hala rus dıye yırtıyoruz kendımızı ![]() | ||
| | |
| | #49 | |||
| Guest
| Alıntı:
forumda adam akıllık bi yorum yapan da alen olur zatennn bu yorumundan ötürü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
|
| | #50 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
valla alen sen büle yaparsan bı kıslar benii 2 gun içinde tefe koyarlar yaa yapma kısları tuttun ok de beni yerden yere vurmasaydın bariiii ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |