![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi ya sen bu sevdadan vaz geçmedınmı hala yaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hiççç Üşenmeden sonuna kadar okudum.. Bu yazıyı kaleme alanın Tipik Türk Kızlarından okkalı bir tekme yedigine kalıbımı basarım ![]() Edit: Foruma yazanın demiyorum Kaleme alanın diyorum anladın sen onu ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
kendi insanını aşağılamak, başına "Türk" yazılan insanlarla ilgili "Türk" olmalarının getirilerinin bu kadar kötü olduğunu söylemek neden zevk verio size anlayamadım.. gördüğünüz hangi Türk kızı bu derece basit _? başlık insanın gururuna dokunuyo doğrusunu söylemek gerekirse... ama ben de "Türk kızıyım" yaram var ki gocunuyorum heralde... bu yazıyı beğenen arkadaşlar böyle düşünürse hiç şaşırmam.. kusura bakmayın bu başlığı açıp altına "ne kadar doğru yaa" yazan arkadaşı da, bunu doğrulayan ve beğenen diğer arkadaşları da kınıyorum hiç yakışmadı ...
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |