lise 2.sınıftaydım...ablam arkadaşlarıyla buluşucaktı..o gece alem wardı herkez içicekti..bende daha içkinin i'sini bilmiyorum..yalwar yakar götürdü benide yanında nese ortam güzel tabi herkez şen şakrak..kırmızı şaraplar alınmışş şişe şişe..bende yanına makarna yaptım.ilk aldım biraz acı geldi.sonra dewam tabii içtikçe insan alışıyo bi hoş oluyo..artık ne kadar içtim hatılamıyorum ablam beni ewe zor getirmiş.aynı odada kalıyoruz.ranzanın üstünde ben yatıyorum.beni üstümle başımla yatırmış.oda yere çökmüş çorba içiyomuş..ben 'bana ne oldu''die bi dönmüşüm ablamın üstüne düşmüşüm ranzadan we ablamın surat çorbanın içinde.sabah uyandığımda inanılmaz baş ağrısı we belim karın boşluğumda çok kötü ağrılar.ayrıca dudağımda patlamış..yaa bana neoldu falan demeye kalmadan ablam sırıtarak olayı anlattı we aynen şunu söledi
''sonayy seni öyle bir döwdümki bütün sinirimi çıkardım''
ondan sonra beni kim tutarrr saç baş giriştik   
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D |