![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunları hem erkekler hem de bayanlar kullanıyor ki ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
Guest
| ERKEK DAHA ZEKİ Erkeklerin kadından daha zeki olduğunu belgeleyen bir diğer araştırmada Kanada'dan geldi. Western Ontario Üniversitesi'nden Profesör John Philippe Rushton, "erkeklerin IQ'sunun kadınlara göre 4 puan daha yüksek" olduğunu söyledi. buna inanırım.nede olsa aldanan,kanan bizleriz hep ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak :d:d ![]() ![]()
__________________ şahnur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |