![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi forumlar...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yav etiketlemeye çok hevesli milletiz ...kadın savunursun feminist derler ulan biraz rahat bırakın dersin komünist derler ...hatta ve hatta gomünüst derler ...kim ne derse desin kadınlar kafaya koydumu kavga çıkartırlar ama ...hemfikirmiyiz abla![]() | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
kafaya koydu mu sadece kadınlar mı kavga çıkarır,kafaya koyan herkes kavga çıkarabilir ![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...siz kavga çıkarmaya çalıştığınızda ise ağzınıza geleni söyler sonra yine odaya kitler kapının arkasından söylenmeye devam edersiniz ..aradaki fark bu galiba ...sonuçta hep biz özür dileriz![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
tamamıyla yanlış saptama arkadaşım. erkekler hemen konu değiştirmeye çalışır kadının ağzına lafı tıkar. konu kapanır... | |||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
oaly budur kadının ağzına alfı tıkayacan konu kapanacak akvga bitecek gül gibi geçinip gidecen | |||
| | |
| | #9 | |||
...şu konuda hemfikiriz...erkekler içinden geçen herşeyi dökmezler tartışma anında...zira genelde söyledikleri laf hep yanlış anlaşılır ve aleyhlerinde delil olarak kullanılır...gayet masumane dile getirdiğiniz şikayetiniz tartışma anında "yani sen bana .... demek istiyorsun anladım,konuşmanın anlamı yok" noktasına gelir...buradaki ... bölümü konuya ve ağzınızdan çıkana göre değişir ...kadınların ağzından çıkan yanlış kelimeler ise...tatlı bir bakış,çocuksu bir ses tonu ve sıcak bir sarılma ile unutulmaya her daim gebedir ...genelde bu farkındalık kadınlar tarafından lafı ağza tıkamak olarak değerlendirilir o ayrı ...anlamak istemediğimizi konu kadın ve erkek doğası gereği birbirinden farklıdır işte..bunun farkında olmak önemli olan galiba... konuya dönecek olursak...seninde deyiminle erkekler lafı ağza tıkar işte ...ben öyle demesemde ...yani susmayı tercih eder..genelde konuşkan olan kadınlardır...yani kavga çıkarmaya daha yatkındırlar...diye düşünüyorum...sende tam tersi şekilde düşünüyorsun..ne sen beni razı edebilirsin ne ben seni ama![]() | |||
| | |
| | #10 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |