![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | büyük aşk.. ![]() ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ama yok ya bekar kalmayın,ben evlendireceğim sizi....Bana güveniyorsun değil mi ? Bundan da kötüsünü bulmam herhalde ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
benim sana güvenim tam abla ..bana böyle bir kötülük yapmazsın seninde evladın var ya![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kolay mı öyle her önüme çıkana oğul teslim edilir mi ? Bu yaşa kadar getir,gözün gibi bak,elin kızına ver...Ay,yok yok ben yapamayacağım galiba ya,bak içim bir tuhaf oldu. ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben aklına sokuyorum sen oğlunuda evlendirmeyecen onun başınıda yakacam abla ...abla...gelin adayını hamamada götürecenmi ya ![]() | |||
| | |
| | #10 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayhh Allahm koptum ya ![]() ![]() saoL aplajım![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |