![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    BeŞiKtAşKımM..  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 52   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     harıka olmus saol..    
				__________________   Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:)  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #13 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     he valla     ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 Gardaş surdan 3 sivil 2 talebe 1 de ögrenci verirmiisn dedi adam gecen ben 3 ögrenci olarak söyledim adam arkadan dürtüye kardes 2 si talebe diye ![]()   dedim noluyoz amca ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  |||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     minübüse binmem tarzım değildir İ.E.T.T ve korsan taksi       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     buda cok guzel ya        ![]() Arkadaki aksi teyze ondeki uzun sacli delikanliya seslenir: >>>>> >>-Kizim surdan bir kisi uzatir misin? >>>>> >> >>>>> >>- Ben kiz degilim!!! >>>>> >>-Amaaaan ne bileyim kiz misin dul musun, uzat iste!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     >>>>> >>Istanbul' dayiz .. Dolmusa bindik, dolmus doldu, tam kalkicak,      >>>>> >>elemanin biri >>>>> >>acti kapiyi, icerde tikis tikis oturmusuz, onde 3 kisi arkada 4... >>>>> >>Eleman >>>>> >>hala bir umut sordu: >>>>> >> >>>>> >>- "Kaptan, yer var mi?". >>>>> >>Sofor de arkasini donup cevap verdi: >>>>> >>- "Bilmiyorum, ust kata bi bak bakalim" KOPTUMM SÜPERDİ  |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]()   teşekkürler...
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |