![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) Kafayı yedim ben kafayı -Arkadaş asılsan küre bir ara -Tahtası eksik gitme üstüne, ha gayret ıhh.. ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) - Pardon hocam kaldım böyle ahhhh -hiişt çaktırma naci carizmayı çizdireceksin offf. ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) -Gözüme bak gözüme korkacak göz kupayı verecek göz varmı.. ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) -Kurtarın beni.. -Neden ne oldu? -Ben voleybolcuyum, beyzbolcu değil. zorla giydirdiler bu formayı ! -Açılın çıkartın beni.. ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) -Kafana karpuz gibi ayırrım ikiye.. -Haha Artık kıramazsın. ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) -Bu yumruk yetersana -Senin de bacanı ezdim. -Başka kaşınan varmı lany.. ? -Yok bilader golmu ne atacaksan at yeter.. - Hayvan hayvanlıgını bil kurtarın beni.. - Yok öyle dalga sırayla yakalarsam yumaklarım böyle! ![]() (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın) -Messi, kulama bişi girdi bi bakı ver şuna -Ama bilader, ben de Starım, Hagi çalımı, Elimin kiri falan.. -Salla onları, O elinin kiriyle bi kürdan kapgel.. -Alamassınız dalın vermem o benim sıkıyosa alın.. - höyt dalın lany polis yokmu polis
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |