![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu görüntüde gizem göremiyorum. ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak sonra hayal kırıklığına uğrarsın ona göre ![]() Ben de zaten hayal kısmından sonrası ile ilgili yorum yapmıştım. ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #14 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Değil mi explorer? ? ? ? ? ![]()
| | |
| | #18 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
gizem kabukların altında ablacım ...anladın ne demek istediğimi gerçi ama ...erkekler plajda dönüpte üstsüz bir bayana bakmaz ama otobüste dizinin hemen altında bir eteği olan kıza bakar dik dik ...bele gelince...ben olsam inceltirdim..ama erkeklerin hepsi aynı değildir..kimisi balık etli sever ![]() | |||
| | |
| | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İnce bel iyidir ya,balık da bile bir kıvrım var,bu ne böyle ![]()
| | |
| | #20 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..az önce plajda güneşlenen kız kadar olmamakla beraber ben ve benim gibiler için makbulü olabildiğince narin olanıdır ..ama bu işin standardı yok tabi ..olmuş olsa sibel can bu kadar iş yapmazdı bu ülkede![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |