![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sevgilinle sahilde yurumek bir romantizimdir yemekt emhuabbet etmek bir romantizimdir kısacası ne yaaprsna yap yanyana olmak bir romantizimdir... romantik olsak ne işe ayrıyo orasını anlamadım pek ![]() bir kzı içni oakda rşiri yazdım ne oldu ![]() sırf fıstı kistedi antepten fıstı kalı pgötürdüm ne oldu : hiçbişey kızlar romantizim istiyo yapıldımmı karşılık göstermiyo ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ya bu arada ben bir bayanım bey değilim ![]() ![]() ![]()
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
bayanın azndan çıkması zor gbi gldi ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne varmış kadınlarda alla alla ![]() ![]()
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() ![]()
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
mantık aramıorum açıkçası mekanik bakmıorum aşk meşk işlerine.doyar wea doymaz bana doyuyosa bana göre değildir bu kadr ayırırım yolumu.sırf onun için gizemli oliim sormiim demem.ama sıkılablr buyursun sklsın sıkılabiyosa tabi benden ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
o senin düşüncen tabiki ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani tabiki dürüstlüğünü alkışlıorum bu arada bende bi kızsam we eğer şu 20 yılda hemcinslerimi azcık tanıdıysam çok istisnadır sormayan duymak istemeyen.çünkü seni sewiorum gibi çokta basit duran bi sözün bi bayanı nasıl içten etkilediğini biliyorum.
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |