![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet ya haklısın,bence de söz gümüşse sükut altındır ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #22 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu bölüme kadar ben ne yaptım ya ablamı nasıl es geçtim diyordum tam ...abla sabah sabah iyi güldürdün valla ya ... | ||
| | |
| | #23 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne kadar şanslıyım ya,kardeşim benim...sağol,varol...Beni çok mutlu ettin,Allah da senin gönlüne göre versin inşallah ![]()
| | |
| | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu arada unutmuşum ya,sorumlusu sen değilsin,itiraf ediyorum ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #29 | |||
![]()
| | |
| | #30 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ...yav ben böyle fesat düşündüğümdenmi olmuyor yoksa ya ...hiçbir ev işine karışmayan tembel ev arkadaşım telefonunu kaybettiği gün sofrayı kendi kaldırıp evi temizlemişti..sen ne yapıyorsun dediğimde"sır kapısı hesabı belki telefonumu bulurum iyilik yaparsam" demişti ...acaba düşünüyorum ben insanları mutlu etmeye çalışıyorken maksat dualarım kabul olsunmu diye ...yok canım ne alakası var![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/komikler/64295-gecmisten-gelecege-kadin/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-06-2008 10:24 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |