![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oraya kadar geldi mi kokusu ya ![]()
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ümraniye ![]() Bizim buralarda çöpleri nereye atıyorlar bilmiyorum ya...Dur bunu bir araştırayım hele...Bizim çöplük nereymiş ![]()
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..ne işimize yarayacaksa ...belki birgün birşeyi yanlışlıkla çöpe attığımızı farkedebiliriz gerçi![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İnsanın başına ne geliyorsa meraktan zaten Biz bir işe yaramıyor diye atıyoruz,adamlar şekil vermişler...Sonuç nedir ? ? ? Ne kadar pis insanlarmış be,sanat için kullanacak başka objeler bulamamışlar mı ?
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben atmaya devam edecem valla ...durup dururken annemle papaz olamam sanat icra edecem diye ...bunu yaparken başına kep takıp ağzında pipoylada çalışmıştır arızalı herifler ..sonra neymiş..sürrealist çalışmışta bilmem neymişte ..yok yaa![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |