![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*Canbebe Sızdırıyorrr(Popüler Konu) *En Sevdiginiz mama markası (Anket) *Hatice Saçımı çekti *Kardeşimi Kıskanıyorum ... *Ülker Hero Baby yeni ürününü piyasaya sürdü. *Bebelac mı? Nestle mi? *Dört, üç ve iki tekerlekli bisiklete nasıl binilir(resimli) *Klozetin içine düşmemek için teknikler... *Pokemona inanmıyor musunuz?Büyük hataaa!(Kilitli) *Koşup zıplamanın teknikleri... *Anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri,.. *Nokia Kısa Ninni MP3 (6230i, 6600, 6170) *Nokia Tom ve Jery WallPaper *Uyumak için ninni programı... *Anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? (Popüler) *Yeni kardeşim doğdu!!! *Altına kaçırmayan var mı? *Çocuklar nasıl dünyaya gelir? Bir fikri olan varmı? *Herkes üstteki üyenin saçını çeksin! *Barbie mi? Sindy mi?Herkes oyuncağını seçsin.. *1.pegasus pamuk şekeri partisi... *Herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın. *Burnuma nohut soktum çıkaramıyorum! *Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyor!! *Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! (Kilitli) *Kaça kadar sayabiliyorsunuz? *Barbie mi daha güzel, Cindy mi? *Benim senden fazla oyuncağım var! (Kilitli) *Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? *Kaç kere altınıza kaçırdınız? (Anket) *Sütünüzü ılıkmı, sıcakmı içiyorsunuz ? *Püf noktalar:Barbie'nin saçını yıkayınca keçeleşmesini önlemek (Popüler) *Püf noktaları: Sınıftaki iri çocuklardan oğle yemeği saklamanın altın yolları *Püf noktalar:Boyama yaparken boyanın dışarıya kaçmasını önleme yolları. *Hangi çocuk kanalını seviyorsunuz ?(anket) *Lambayı kırmadan evde top oynama teknikleri...(resimli)... *Kimlerin örümcek adam kostümü var?(anket) | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |