![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | abla cinayete tam teşebbüsten içeri girmesem bari ...Allah korusun ilerde bir kaza falan yapsam kaza olduğuna kimseyi inandıramam incelemeye alırlar bunları![]() | ||
| | |
| |
| | #32 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() bundan sonra kaza bile olsa benim içime kurt düşürdün ya,acaba diye düşüneceğim ![]() Kazasız belasız günler ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,dır dır,haklısınız...Buna kesinlikle katılıyorum,resim bence de gerçekleri yansıtıyor...Daha önce de yazmıştım,resmi ilk görünce aklıma eltim geldi...Bir gün onlarla birlikte yolculuk yapma talihsizliğinde bulunmuştum,yengemi müsait bir yerde arabadan indiresim geldimişti valla ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende Tülin diye bir arkadaşıma burdan selam yolluyorum ..diğer arkadaşlarımıda alıp bir final günü okula yetişmeye çalışırken oda bindi arabaya ...ilk tanıştığımız gündü...o zirvede bir isimdir ve benim için efsanedir ...en sonunda ana caddede durdum...ya sen sus ya ben ineyim geçin biriniz direksiyona gidin dedim ...cidden canından bezdirebiliyor bazıları insanı ..ama o gün benim için dönüm noktasıdır..o günden beri sadece ağzı var dili yok diye tabir olunan kızlara ilgi duyarım![]() | ||
| | |
| | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sessizlik iyidir de explorer,bazen yanıltıcı olabiliyor...Yine de biraz da olsa konuşsun,sonra konuşamadıklarını toptan söylemeye kalkar,işin daha zor olur ![]()
| | |
| | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...ama az konuşan tercih sebebidir![]() | |||
| | |
| | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönlüne göre olur inşallah ![]()
| | |
| | #40 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadınına göre yüzdesi değişiyo bazen %10 düşüyo bazende %80 e bile çıkabiliyo ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |