![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yav cidden o konuma düştüm ama benimle alakası yok ...ben onlara içeri çekinde tecavüz edin demedimki ya ...ilaçların olduğu dolapta yaylı mekanizmaya sahip bir boksör yumruğu vardı şaka yapacaktık ...onların kötü niyeti bu ..ben ne diyorum ya belasız başıma bela alacam![]() | ||
| | |
| |
| | #22 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hem sen içeri girmiş olsaydın bayanı tehlikelerden korurdun eminim ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fotoğrafını eklediğin iyi olmuş,adaylara gösteririm ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #25 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla zaman zaman ben bahçede yattığımdan dolayı hiç yabancı gelmiyor böylesi bana ... Eğlenceli ve güzel hele birde hafifden esen bir rüzgar olursa değme keyfine ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak talep çoğalacak,seçmek de güçleşecek ya Nasıl karar vereceğiz sonra,herkese de gösterme bu resmi ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..kendine mukayyet ol![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |